Clienții ne recomandă

 

Câteva din aprecierile clenților noștri:

• ’’Lucrăm cu Adcons de peste 12 ani, comunicarea dintre noi este foarte bună și se găsesc soluții în timp real. Răspunsul la cererea de ofertă vine în maxim 24 de ore, iar când au apărut urgenâe, întotdeauna disponibilitatea a fost maximă, timpul de livrare fiind foarte bun.
Intârzierile sunt ocazionale, de scurtă durată și nu afectează procesul nostru de producție.’’
Emilia Rogoz, Buyer, Zoppas Industries

 

• Un foarte bun “certificat de calitate” îl poate constitui faptul că de cca. 7 ani de când am instalat posturile de lucru de coasere a volanelor (metoda nouă), acestea nu au avut nevoie de reparații, cu excepția bineînțeles a pieselor de uzură.
Octavian Popescu, Maintenance Engineer, ZF

 

• In colaborarea cu Adcons am găsit tot timpul soluții și suport să rezolvăm în cele mai bune condiții tehnice și de timp comenzile. Piesele au fost în specificațiile indicate, timpul de răspuns a fost prompt mai ales în cazul în care s-a apelat în regim de urgență.
Cristian Dumitrescu, Inginer Metode SP, Valeo Lighting Injection

 

• Avem o colaborare deosebit de bună. Am obsevat promptitudine, profesionalism, reactivitate exemplară în cazuri de urgență.
De asemenea un ajutor foarte mare privind propuneri de soluții tehnice mai bune și materiale de execuție alese în concordanță cu aplicațiile noastre.
Adrian Dinca, Spare Parts Procurement Engineer, MGI Coutier

 

• Apreciez ca și calificativ general, activitatea firmei ADCONS, atât din perspectiva profesionalismului tehnic și tehnologic, uman și ca dotare, începând de la activitatea și dotarea compartimentului de proiectare, execuție și terminând cu modul de livrare a serviciilor și produselor dar și a prezentării atelierelor, a dotării tehnologice, a respectării și agreerii standardelor europene de calitate, ca „excellent”.
Octavian Popescu, Maintenance Engineer, ZF TRW

 

 

 

 

 

 

• Colaborarea noastră cu Adcons a început în anul 2014. Ofertele de preț s-au primit într-un timp foarte scurt, iar termenul de execuție al reperelor solicitate a fost conform cerințelor noastre, inclusiv când am avut solicitări urgente.
Pentru reperele livrate de Adcons nu am primit reclamații de neconformitate de la colegii din producție care folosesc aceste repere.
Recomandăm Adcons ca furnizor de încredere.
Adrian Ples, Buyer, LEONI Wiring Systems ARAD

 

• Eu și colegii mei din echipă suntem multumiți de serviciile Adcons. Oferta de preț a fost primită destul de rapid. Prețul cerut pentru execuție a fost acceptabil, iar produsele pe care le-ați făcut îndeplinesc cerințele noastre. A fost respectat timpul de execuție și calitatea pieselor.
Cu siguranță vom apela și în viitor la firma Adcons.
Denis Muntean, Quality Manager in Project, Advanced Driver Assistance Systems,  Continental Automotive Romania SRL

 

• Colaborarea cu Adcons este printre cele mai bune din toate punctele de vedere (timp de reacție, calitate, promtitudine).
Șerbănel Raul, Toolshop Manager, Valeo Lighting Injection